Hoe kan ik solliciteren bij Vloot ?

Om te solliciteren bij VLOOT zijn er twee mogelijkheden:

Een open sollicitatie:
Om spontaan te solliciteren bij VLOOT kun je gebruik maken van het formulier dat je hier terugvindt. Elke spontane sollicitatie wordt opgenomen in onze sollicitatiedatabank en je krijgt een ontvangstmelding. Voor de varende functies wordt ook bekeken of je beschikt over alle certificaten voor de functie waarvoor je solliciteert. Is dit niet zo, dan nemen wij contact op met jou om jouw dossier te vervolledigen.

Een sollicitatie op een aangekondigde vacature:
Aangekondigde vacatures vind je op http://www.welkombijvloot.be/paginas/jobs-bij-vloot. Op een aangekondigde vacature staat een datum vermeld waarop de sollicitatie wordt afgesloten.

Welke certificaten heb ik nodig?

Alle varende personeelsleden moeten in het bezit zijn van een geldig STCW-vaarbevoegdheidsbewijs overeenkomstig hun functie.

In welke dienstregeling kom ik terecht?

De dienstregeling waar je in terecht komt is afhankelijk van het vaartuig waarop je aangewezen wordt en kan sterk variëren. Maximaal ben je een week op zee gevolgd door een week thuis, maar je kan ook op een dagschip terecht komen waardoor je gewoon elke dag van dienst bent.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Als varende heb je een vast salaris dat aangevuld wordt met een variabele verloning, deze bestaat uit vergoedingen en toelagen in functie van de dienstregeling waar je in terecht komt.
Verder bieden we een aantrekkelijke verlofregeling, doorgroeimogelijkheden, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, …